thumbnail

Veiligheidsdag in Barendrecht

Zaterdag a.s. is het weer zover. De tweejaarlijkse veiligheidsdag. Deze keer in Barendrecht. En dit jaar weer groter als de vorige. Dit jaar zijn er 50 organisaties die hun medewerking verlenen. o.a. Politie, Brandweer, Ambulancediensten en velen meer. 

 Dit jaar zal ook Dierenambulance REO haar medewerking verlenen aan dit evenement. Zij zal aanwezig zijn met twee ambulances uitgerust met zuurstof, aed en meer reddingsmiddelen. Ook zal de Dierenambulance gratis kinderknuffels en kinderboekjes uitdelen. Ook zal er een Reanimatiehond te zien zijn. Medewerkers zullen demonstraties laten zien van hoe je een dier Kunt reanimeren!! Ook zal er bij de dierenambulance in de tent een team van Ambuklas.nl aanwezig zijn. Zij zullen een reanimatie pop en aed meebrengen, en laten zien hoe je reanimeert. Ook kun je zelf reanimeren. 

Verder brengen zij leuke en nuttige hebbedingetjes mee die te koop zullen zijn. Je vindt ons in de grote rode tent, naast de politie. Kom allemaal zaterdag naar Barendrecht er is voor ieder wat wils.

Foto's

Locatie

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV