thumbnail

Veel misstanden tijdens alcoholcontrole Maastunnel Rotterdam

Een alcoholcontrole bij de Maastunnel levert in een uitgaansnacht altijd wel wat op, maar afgelopen zondagochtend bleek er wel veel mis te zijn. Er bleken 37 personen met teveel drank op een auto te besturen. 

Drie daarvan hadden het zo bont gemaakt dat hun rijbewijs direct werd ingevorderd. Twee bestuurders bleken sowieso geen rijbewijs te hebben, van twee anderen was het ongeldig verklaard. Een persoon had nog 35 dagen cel open staan en een andere drie dagen. Twee personen gaven valse namen op en weer een andere had een fles pepperspray bij zich. 

Vluchtende bestuurders levensgevaarlijk

Alsof het onder invloed rijden al niet voldoende was brachten twee bestuurders de inwoners van Rotterdam nog in extra levensgevaar door er met hoge snelheid tussenuit te willen knijpen. De eerste bestuurder crashte op hoge snelheid met zijn voertuig op de Wolphaertsbocht tegen een trottoirverhoging en probeerde er vervolgens lopend er vandoor te gaan, maar dit tevergeefs. De tweede bestuurder reed met hoge snelheid de Maastunnel in van Zuid naar Noord en knalde op een auto die stond op de kruising Rochussenstraat met de 's-Gravendijkwal. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en de man werd iets verderop aangehouden.

Locatie

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV