thumbnail

Inbrekers op heterdaad aangehouden Brussestraat Rotterdam

Agenten hebben maandagochtend dankzij een alerte getuige een inbreker aangehouden. De inbreker bleek bij aankomst van de politie nog in het pand aanwezig. Ook een vrouw die op de uitkijk stond werd door de agenten aangehouden.

De getuige zag de beide verdachten aan komen lopen en zag dat de vrouw op een bankje ging zitten. De mannelijke verdachte kroop door een heg heen, klom via een balkon omhoog en ging vervolgens de woning binnen. De getuige belde gelijk de politie die snel ter plaatse was.

De getuige had in de tussentijd de woning in de gaten gehouden en wist te melden dat de man nog in de woning was. Een agent met politiehond is hierop de woning betreden. De verdachte die in de woning werd aangetroffen luisterde niet naar de instructies van de hondengeleider en liep verder de woning in. Om te voorkomen dat de verdachte een wapen zou kunnen pakken heeft de agent zijn hond ingezet. Na de beet kon de verdachte worden aangehouden. Het betreft een 25-jarige Spanjaard. De vrouwelijke verdachte die op de uitkijk zat is een 25-jarige Roemeense.

Locatie

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV