thumbnail

Auto in de brand na eenzijdig ongeval A15 Hendrik Ido Ambacht (video)

De politie kreeg zaterdagavond een melding dat er een automobilist op de A15 tussen Gorinchem en Rotterdam asociaal rijgedrag vertoonde. Ook zou de automobilist enkele schietbewegingen met zijn handen hebben geuit naar andere weggebruikers. De man reed ruim 180 kilometer per uur over de A15. 

Politieagenten gingen de A15 op om de man op te zoeken en zonodig te stoppen. Ook de politiehelikopter was inmiddels geactiveerd en traceerde al snel de gezochte auto. De automobilist nam de  afrit Ridderkerk / Hendrik Ido Ambacht en vloog hierbij uit de bocht. De auto sloeg 10 keer over de kop en nam hierbij twee lantaarnpalen mee, de automobilist kon nog uit zijn auto kruipen en ging er toen vandoor. Politieagenten wisten de 40-jarige bestuurder uit Rotterdam al snel aan te houden in de nabije bosschages. 

De auto vloog na de aanrijding in brand en brandde volledig uit. De bestuurder had nagenoeg geen letsel, omdat het om een harde klap gaat is de man door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle. De bestuurder bleek ook teveel alcohol in zijn bloed te hebben.

Video

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV