thumbnail

Donderdag in "Bureau Rijnmond" op RTV Rijnmond

  • Rotterdam
  • 19 oktober 2016
  • Oproep

Donderdag 20 oktober zendt TV Rijnmond opnieuw ‘Bureau Rijnmond’ uit, het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie. In deze aflevering vraagt de politie aandacht voor een aantal zaken en hoopt dat de kijker van ‘Bureau Rijnmond’ kan helpen bij het oplossen van deze misdrijven. In deze aflevering twee straatroven, een onderzoek naar mensensmokkel, een mishandeling en een schietincident. En opnieuw aandacht voor een dodelijke aanrijding en openlijk geweld.

Maassluis
Op 8 en 9 september vonden in de Dr Albert Schweitzerdreef en in de Koekstraat in Maassluis twee straatroven plaats. In beide gevallen werden van oudere slachtoffers halkettingen weggerukt. De politie zoekt getuigen.

Mensensmokkel
In Sliedrecht hield de politie op 20 augustus twee mannen aan op verdenking van mensensmokkel. Ook werden drie mannen die naar Engeland zouden gesmokkeld worden opgepakt. De politie zoekt nog één verdachte en laat beelden van hem zien.

Opnieuw aandacht voor openlijk geweld in Spijkenisse
In de nacht van vrijdag op zaterdag 10 september gooide een groep jongeren stenen en vuurwerk naar een snackbar in Spijkenisse. Op een bovengelegen woning kwam vuurwerk op het balkon terecht. Bureau Rijnmond besteedde al eerder aandacht aan dit onderzoek, maar vraagt de kijkers opnieuw om hulp.

Opnieuw aandacht voor dodelijk ongeval in Schiedam
Bij een dodelijk verkeersongeval op de Laan van Bol’es in Schiedam kwam vorig jaar op 6 november de 21-jarige Schiedammer Hamidou Laiti om het leven. Het slachtoffer wordt rond 22:10 uur geschept door een zwarte Seat Leon en hij overlijdt ter plaatse aan zijn verwondingen. Er zijn vijf verdachten aangehouden en ook weer vrijgelaten, maar ze blijven wel verdachte.  Inmiddels draait het geruchtencircuit op volle toeren in Schiedam-noord. Er wordt gezegd dat de aanrijding met opzet plaatsvond. De politie wil hierover graag meer weten.

Mishandeling in Capelle a/d IJssel
Op vrijdag 5 augustus 2016 liep een 55-jarige vrouw in winkelcentrum de Scholver te Capelle aan den IJssel vanaf Albert Heijn in de richting van de rolbaan, die leidt naar de parkeergarage. Uit tegenovergestelde richting kwam een man aanlopen, die bij het passeren tegen het slachtoffer begon te schelden en haar tegen haar knie schopte . De politie laat beelden van deze man zien.

Schietincident in Rotterdam
De Pleinweg en de Texelstraat in Rotterdam waren op 4 september 2016 het toneel van een schietincident. Een onbekende man loste een of meerdere schoten en een man met een schotwond meldde zich enkele minuten later bij een ziekenhuis. Wat gebeurde er precies in deze straten. De politie hoopt met beelden antwoord van de kijkers te krijgen.

Kijk naar Bureau Rijnmond
‘Bureau Rijnmond’ is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond waarbij politie en Openbaar Ministerie de hulp van de kijkers vraagt bij het oplossen van misdrijven. Bureau Rijnmond is op donderdagmiddag, rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV