thumbnail

Verdachte neergeschoten bij aanhouding in Rotterdam (video)

De politie heeft zaterdagochtend aan de Rotterdamse Kruisstraat een verdachte in zijn arm geschoten bij zijn aanhouding. Agenten die toezicht hielden op het uitgaanspubliek zagen dat er op het Schouwburgplein een vechtpartij ontstond. 

Zij grepen direct in met de bedoeling om de vechtpartij te beëindigen. Hierbij constateerden zij dat èèn van de personen een vuurwapen in zijn broeksband droeg. De man zag kans om tijdens een poging hem aan te houden te vluchten. Toen de man in de Rotterdamse Kruisstraat wederom werd aangetroffen startte de politie een BTGV, dit is een speciale aanhoudingstechniek voor gevaarlijke verdachten. 

Tijdens deze procedure zagen agenten zich genoodzaakt om op de verdachte te schieten. De man die hierbij in zijn arm werd geraakt is aan zijn verwondingen behandeld en aangehouden. In de directe omgeving van de verdachte heeft de politie een vuurwapen aangetroffen op straat. De Kruisstraat is enige tijd afgesloten geweest voor onderzoek, dit onderzoek wordt door de Rijksrecherche uitgevoerd.

Video

Locatie

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV