thumbnail

Patsercontrole Rotterdam levert vier aanhoudingen op

Donderdag is door agenten een controle van het verkeer gehouden op de Rotterdamse Zaagmolenstraat. Tijdens deze controle heeft men zich vooral gericht op opvallende en dure voertuigen. Vier mannen zijn aangehouden voor drugsbezit, bezit van gevaarlijk vuurwerk en verdenking van witwassen.

De controle vond plaats tussen 13.00 en 21.00 uur. In totaal werden er ruim 50 auto's aan de kant gezet. Tijdens de controle bleken twee Rotterdammers van 28 en 34 jaar diverse verdovende middelen bij zich te hebben. Een derde man van 19 jaar eveneens afkomstig uit Rotterdam bleek in het bezit van een opvallend groot bedrag contant geld. De vierde arrestant was in het bezit van 8 levensgevaarlijke cobra's. De goederen zijn allemaal in beslag genomen voor veder onderzoek. Zo zal van het geld gekeken worden wat de herkomst is.

Verder werden tijdens de controle ook nog bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het niet kunnen tonen van een legitimatiebewijs en het rijden zonder rijbewijs of verzekering. Eèn persoon rekende ter plaatse gelijk een bekeuring van 500 euro en èèn voertuig werd buiten gebruik gesteld vanwege het niet kunnen betalen van openstaande bekeuringen. (Archieffoto)

Locatie

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV