thumbnail

Politie zoekt getuigen na dodelijke steekpartij Corverstraat Rotterdam

De politie is op zoek naar getuigen die op zaterdag 2 mei, ten tijde van de moord op Otman Abechi, iets hebben gezien. De politie is met name op zoek naar een fietser die langs de Corverstraat fietste ten tijde van de moord. Ook wil de politie graag in contact komen met een bestuurder, die zijn auto omstreeks 00.30 uur parkeerde op de 1e Schansstraat.

Op zaterdag 2 mei rond 00.30 uur meldde een getuige dat er op de Corverstraat een gewonde man lag. Hulpdiensten waren er snel en de ambulancemedewerkers reanimeerden het slachtoffer op straat. Deze hulp mocht niet meer baten. De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De auto waar het slachtoffer gebruik van makte, een grijze Audi A6, stond op de 1e Schansstraat.

Onderzoek
Op 2 mei is een team van 20 rechercheurs een groot onderzoek gestart. Dit onderzoek leidde naar de 15-jarige verdachte die op 3 mei werd aangehouden. Hij zit nog vast. Op 5 mei meldde een 26-jarige man zich bij de politie. Ook hij is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit steekincident.

Bureau Rijnmond
Afgelopen week heeft de politie in het programma Bureau Rijnmond ook aandacht besteedt aan de moord. Beelden kunt U hieronder terugzien.

Video

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV