thumbnail

Politie zoekt berovers iPhone 4S van jonge vrouw Meent Rotterdam

Op zaterdag 22 november 2014 rond 03.00 uur wordt een jonge vrouw (26) door twee mannen beroofd van haar iPhone 4S op de Meent in Rotterdam. Zij reageert in een reflex en trekt haar telefoon weg. Daarop is er een worsteling ontstaan waarbij zowel de berover als de vrouw op de grond zijn gevallen. De vrouw moet om de val op te vangen wel haar telefoon loslaten waarop beide mannen met de telefoon zijn weggerend. Bij de worsteling is de man die haar aanviel zijn rechterschoen verloren. Die heeft de vrouw meteen opgepakt. Het gaat om een Nike Huarache Black Edition, een zogenaamde customized schoen.

Dader 1
De man met de lichtkleurige broek en de jas met bontcapuchon is lichtgetint, rond de 20, en droeg een Burberrysjaal. Hij is degene die zijn sneaker is kwijtgeraakt en daarna dus mogelijk in het centrum van Rotterdam is opgevallen omdat hij maar met één schoen liep.

Dader 2
Van hem is minder bekend maar hij heeft een uiterst typerend loopje, met zijn bovenlijf naar voor.

Vragen politie
Wie is er op zaterdag 22 november 2014 rond 03.00 uur getuige geweest van de beroving van de iPhone 4S van een jonge vrouw (26) op de Meent in Rotterdam?
Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden, de signalementen en mogelijk in combinatie met de zwarte Nike Huarache schoen de daders?
Wie heeft er iemand op zaterdag 22 november 2014 met één schoen door Rotterdam zien lopen?
Wie kent iemand die opeens na 22 november zijn dure Nike’s niet meer kon dragen?

Reacties
Politie Eenheid Rotterdam: 0800-6070 (gratis) of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 (gratis)

Opsporing verzocht
Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedde dinsdag 28 april ook aandacht aan dit misdrijf. Een link naar de website vindt U hier.

Video

Foto's

Locatie

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV