thumbnail

Waarschuwingsschoten na inbraak op Kortedreef

  • Rotterdam
  • 5 april 2014

 Zaterdagavond heeft de politie drie jongens aangehouden na een melding van een inbraak op de Kortedreef in Rotterdam Vreewijk. Daarbij zijn waarschuwingsschoten gelost. Naar de vierde dader wordt nog gezocht. Buurtbewoners melden even voor 18.00 uur vanmiddag een inbraak op de Kortedreef. Agenten troffen in de tuin een jongen met verwondingen aan zijn hand.

De ruit aan de achterzijde bleek te zijn ingeslagen. Hierop werd de eerste inbreker, een 16-jarige jongen uit Barendrecht , aangehouden. Getuigen zagen dat drie andere jongens waren weggevlucht. Kort daarna zagen agenten in de directe omgeving twee jongens die aan het signalement voldeden. Bij de aanhouding van deze jongens zijn waarschuwingsschoten gelost. De jongens van 16 en 17 jaar uit Barendrecht en Rotterdam konden ook worden aangehouden.

Bij de zoekactie in de omgeving werd ook de politiehelikopter ingezet. De Forensische Opsporing heeft sporen veiliggesteld voor nader onderzoek.

Voortvluchtig
De politie is dus op zoek naar een 4e medeplichtige inbreker, dat is een lichtgetinte man van1.80 mtr, kort zwart haar, draagt een blauw jack met een blauwe Adidas trainingsbroek. Bij aantreffen gelieve 112 te bellen en zelf geen actie ondernemen.
 

Video

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV