thumbnail

Politie zoekt specifieke getuigen schietpartij Schiedam

  • Schiedam
  • 17 februari 2014

De politie is in het onderzoek naar het dodelijke schietincident van 11 februari in de Van Heuven Goedhartstraat in Schiedam, nog op zoek naar specifieke getuigen. Kort nadat het schietincident plaatsvond in de wijk Nieuwland, verzamelden een groot aantal mensen zich in de straat om te kijken wat er aan de hand was.

Mogelijk heeft iemand van hen daar iets gezien of gehoord dat van belang kan zijn voor het onderzoek.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met deze mensen. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 en vragen naar TGO Heuven in Rotterdam. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000. Praat u liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingen (voorheen de Criminele Inlichtingen Eenheid), bel dan 06-286 79 982.
Wie na het schietincident in de Van Heuven Goedhartstraat bijvoorbeeld met een smartphone beelden heeft gemaakt, wordt gevraagd deze met de politie te delen. Dat kan op www.politie.nl/melden/meldformulier.html.

Verdachte in bewaring gesteld
In het onderzoek hield de politie woensdagavond 12 februari een 37-jarige Schiedammer aan die ervan wordt verdacht op 11 februari een 26-jarige man te hebben doodgeschoten aan de Van Heuven Goedhartstraat in Schiedam. De man is op 17 februari voorgeleid aan de rechter-commissaris, die hem voor veertien dagen in bewaring stelde.

Foto's

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV