Motoragent gewond na eenzijdig ongeval N207 Rijnsaterwoude (video)

Motoragent gewond na eenzijdig ongeval N207 Rijnsaterwoude (video)

Zaterdagavond laat is een motoragent van politie team Kaag en Braassem ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Het ongeval vond plaats op de N207 ter hoogte van de Woudsedijk waar op dit moment werkzaamheden zijn.

De motoragent kwam nog door onbekende reden in de berm terecht en verloor vervolgens de macht over het stuur. De agent reed door het zand en belandde vervolgens enkele meters verder aan de andere kant van de vangrail, zijn motor belandde op de busbaan van de N207. 

De agent is gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, zijn toestand is nog onbekend. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan, daarom is de N207 tussen Leimuiden en Woubrugge volledig afgesloten geweest.

Op de plek des onheils worden werkzaamheden uitgevoerd, echter werd er op het moment van het ongeval niet gewerkt. Bij het onderzoek word gekeken naar de huidige verkeerssituatie, en of deze situatie veiliger gemaakt kan worden.

Toen de agent ter plekke op straat behandeld werd kwam er nog een auto langs met wat 'gasten' en die leuk vonden om met de ramen open langs te rijden en de desbetreffende agent uit te lachen.