Meerdere keren geschoten bij ruzie Van den Tempelstraat Schiedam (video)

Dinsdagavond is meerdere keren geschoten bij een ruzie van een grote groep mensen in de Van den Tempelstraat Schiedam, in totaal werden 4 kogelhulzen aangetroffen.

Omstreeks 23:35 uur kreeg de politie een melding van een schietpartij, meerdere eenheden van de politie kwamen met spoed op de melding af. In linie met kogelwerende schilden en honden werd de straat betreden. Diverse mensen werden gefouilleerd waarbij duidelijk een ruzie tussen een grote groep mensen hoorbaar was. 

Toen de rust was wedergekeerd werden getuigen gehoord, waarna werd besloten de straat af te zetten alszijnde plaats delict. Meerdere agenten en een speurhond hebben de straat doorzocht waarbij in totaal vier kogelhulzen werden aangetroffen, welke werden veilig gesteld voor verder sporenonderzoek.

Bij het schietincident zijn geen gewonden gevallen en voor zover bekend ook geen aanhoudingen verricht. Wel was er een omstander die in het bijzijn van de agenten stond te plassen, deze is aangehouden voor openbare dronkenschap.

Later in de nacht heeft de politie in Vlaardingen een 27-jarige man aangehouden voor mogelijke betrokkenheid, bij de aanhouding heeft de politie een waarschuwingsschot gelost.

zOBFz0.jpg

CUyUxK.jpg

DQgGSo.jpg

ojBiln.jpg

izECp9.jpg

rZOyv4.jpg

RZ2EAA.jpg

RhfERG.jpg