MediaTV Classics: Gewonde bij woningbrand Rozenlaan Rotterdam (video)

MediaTV Classics: Gewonde bij woningbrand Rozenlaan Rotterdam (video)

Video Duivestein beschikt over een groot archief van videomateriaal. Een archief bestaande uit vele uren beeld verzameld over een periode van tientallen jaren! Wij zijn van mening dat we bezoekers en voormalig hulpverleners van toen een plezier hiermee doen. Ook de huidige hulpdiensten kunnen terugblikken hoe hun collega's van destijds betrokken waren bij de vele incidenten welke zich in de regio Rotterdam afspeelden. In de rubriek 'MediaTV Classics' tonen wij unieke beelden van grote en bijzondere gebeurtenissen die zich in de regio Rotterdam-Rijnmond hebben afgespeeld. Dank aan Video Duivestein voor het beschikbaar stellen van de beelden.

MediaTV Classics: Gewonden bij woningbrand Rozenlaan Rotterdam 

Voor dit artikel gaan we terug naar 12 mei 1997 wanneer er een woningbrand uitbrak aan de Rozenlaan in Rotterdam. De zwarte rook perste zich naar buiten, aldus diverse melders richting de meldkamer. De brandweer die snel ter plekke was had het vuur snel geblust en de situatie onder controle gebracht. 

Enkele goederen in de woning hadden vlam gevat. Hoe dit kon gebeuren is niet bekend. Een ambulance moest ter plekke komen voor een mevrouw, zij werd ter observatie meegenomen naar het ziekenhuis.