Medewerker (59) supermarkt neergestoken en zwaargewond bij overval Spinozaweg Rotterdam (video)

Een medewerker van supermarkt Jumbo aan de Spinozaweg in Rotterdam is even voor 07:00uur neergestoken bij een overval. Hij raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis overgebracht. Het gaat om een 59-jarige man die de afdelingsmanager van de slagerij is. Twee jonge mannen zijn op de vlucht geslagen. 

De politie, een ambulance en het mobiel medisch team kwamen ter plaatse. Aan het slachtoffer is eerste hulp verleend waarna hij met spoed naar het ziekenhuis werd overgebracht. De eigenaar van de supermarkt moest de overvallers onder bedreiging van een mes met de auto bij de Enk in Rotterdam afzetten. De politie en recherche doen onderzoek naar de overval. Daarbij worden onder andere camerabeelden bekeken en met aanwezige medewerkers gesproken. De buit van de overval is onbekend. 

UPDATE 20/03/23 | De politie heeft voor de overval een 18-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Zijn identiteit kwam naar voren door onderzoek van de forensische opsporing en recherche. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

UPDATE 24/03/23 | Na de aanhouding van een 18-jarige man uit Rotterdam is ook een 15-jarige jongen uit Schiedam aangehouden. Zijn rol wordt onderzocht.

CAG3IO.jpg

ZBaKgN.jpg

k1IECq.jpg

UEk8AJ.jpg

a85Vxq.jpg

FQzzXo.jpg

UgbqDy.jpg

uG462o.jpg