Man aangehouden voor ernstige zedenmisdrijven in Kralingse Bos Rotterdam

Man aangehouden voor ernstige zedenmisdrijven in Kralingse Bos Rotterdam

Rechercheurs hebben donderdagmiddag een 46-jarige man uit Zevenbergen gearresteerd op verdenking van twee ernstige zedenmisdrijven. Deze vonden in september plaats in het Kralingse Bos in Rotterdam.

Twee vrouwen deden in september aangifte bij de politie, nadat zij het slachtoffer waren geworden van een ernstig zedenmisdrijf. Een team rechercheurs onderzocht de zedenmisdrijven en sloot niet uit dat er sprake was van dezelfde dader. Ondertussen werd met criminaliteitsanalisten een analyse gemaakt van de dader. Met de informatie uit de aangiftes en de analyses ging het opsporingsteam aan de slag, maar werd er ook gericht gesurveilleerd in het Kralingse Bos. Dat gebeurde zowel herkenbaar als onherkenbaar om de kans te vergroten de dader zo snel mogelijk te arresteren.

Arrestatie
Donderdagmiddag 20 oktober waren rechercheurs in het Kralingse Bos. Hier troffen ze nabij één van de locaties van het laatste zedenmisdrijf de verdachte aan. Hij voldeed aan het door de slachtoffers opgegeven signalement. De man werd direct aangehouden. Hij zit vast voor nader onderzoek en verhoor.