Man (26) overleden na mishandeling

Man (26) overleden na mishandeling

De 26-jarige Rotterdammer die nieuwjaarsnacht op de Coolsingel zwaargewond raakte na een mishandeling, is aan zijn verwondingen overleden. Rond 02.30 uur kregen een 29-jarige man uit Maassluis en een 26-jarige man uit Rotterdam onenigheid met elkaar.

De Rotterdammer kreeg hierbij een klap tegen zijn hoofd, viel op de grond en liep zwaar hoofdletsel op. Juist op dat moment kwamen surveillerende politiemensen langsrijden. De 29-jarige verdachte werd direct gearresteerd op aanwijzingen van getuigen. Hij is overgebracht naar een politiebureau en vastgezet voor nader onderzoek.

Het slachtoffer werd, niet aanspreekbaar, overgebracht naar een ziekenhuis. Hier is hij zaterdagochtend overleden. De recherche van het district Centrum onderzoekt de zaak.

Update 04-01-2010 - De politie heeft een tweede verdachte aangehouden voor het incident op de Coolsingel waarbij een 26-jarige man overleden is. In Amsterdam heeft de politie een 25-jarige Amsterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de doodslag. Hij is ingesloten voor nader onderzoek.