Maasstad Ziekenhuis en Synergy Health Textielservice steunt de Dierenambulance Rotterdam

Maasstad Ziekenhuis en Synergy Health Textielservice steunt de Dierenambulance Rotterdam

Het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam heeft samen met hun textiel leverancier Synergy Health Textielservice B.V. besloten om de Dierenambulance Rotterdam te steunen. Het Maasstad Ziekenhuis had al eerder contact opgenomen met de Dierenambulance Rotterdam of zij de linnenkamer konden sponseren. De twee sponsors doneren het afgekeurde textiel aan de Dierenambulance Rotterdam.

Het textiel wordt gebruikt om de dieren zo comfortabel en hygiënisch mogelijk te vervoeren in hun dierenambulances. Donderdagochtend kreeg de Dierenambulance Rotterdam bezoek van het Maasstad ziekenhuis en Synergy, daar werd een container vol met linnen overhandigd aan de vrijwilligers van de Dierenambulance Rotterdam. Er werden handdoeken, dekens, lakens en washandjes overhandigd. 

De vrijwilligers van de Dierenambulance Rotterdam staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar klaar voor zieke, gewonde en overleden dieren. De Dierenambulance ontvangt geen subsidies en zijn het Maasstad Ziekenhuis en Synergy Health Textielservice B.V. dankbaar voor deze sponsoring.