Lisa Tuk uit Spijkenisse is weer terecht

Lisa Tuk uit Spijkenisse is weer terecht

Lisa Tuk is weer terecht. Agenten vonden haar maandagochtend in Koudekerk aan den Rijn. Het meisje zat in een bus richting Rotterdam. Het meisje is in goede gezondheid teruggevonden.

Lisa was sinds donderdag 23 juli vermist, nadat ze was weggelopen vanaf een bungalowpark in Nieuw-Milligen. Sinds haar verdwijning heeft de politie en haar familie via social media diverse malen de hulp ingeroepen van het publiek. Daarnaast werd ze landelijk als vermist geregistreerd. Landelijk keken politieagenten naar haar uit. Het onderzoek naar haar vermissing is afgelopen zondag geïntensiveerd, toen werd ook het team met rechercheurs uitgebreid.

De politie kwam Lisa op het spoor door de inzet van verschillende opsporingsmiddelen. Het onderzoek wordt voortgezet. De rechercheurs gaan met haar in gesprek om te achterhalen waar ze afgelopen dagen is geweest en in welke omstandigheden.

Ook de vader van Lisa starte een zoekactie en gebruikt hierbij een aparte facebookpagina.

De politie heeft een 41-jarige man uit Koudekerk aan den Rijn aangehouden. Wat zijn rol bij de vermissing van Lisa Tuk is, is niet bekend. De politie onderzoekt dit.