Lichtgewonde bij overval op woning Westerbeekstraat Rotterdam

Lichtgewonde bij overval op woning Westerbeekstraat Rotterdam

Agenten doen onderzoek na een woningoverval op maandagavond aan de Westerbeekstraat in Rotterdam. De daders gingen ervandoor nadat een buurvrouw te hulp schoot toen zij geschreeuw had gehoord in de woning boven haar.

Iets na 21.30 uur hoorde de vrouw haar bovenbuurman schreeuwen. De vrouw twijfelde geen seconde en is direct naar de woning een etage hoger gerend waarna zij op de deur heeft staan kloppen. Hierop kwamen twee mannen en een vrouw rennend naar buiten. In de woning trof zij de 60-jarige hulpbehoevende bewoner aan. Hij was licht gewond aan zijn gezicht. Hulpverleners hebben zich over hem ontfermd. Het lijkt erop dat mede dankzij het snelle handelen van de vrouw de daders mogelijk niets hebben buiten gemaakt. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Informatie? 
Heeft u tussen 21.15 en 22.00 uur iets gezien in de omgeving van de Westerbeekstraat of heeft u informatie die de politie kan helpen deze daders te vinden, neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.