Informatie

MediaTV.nl verslaat al ruim 12 jaar het nieuws in beeld en geluid. De website is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste nieuwskanalen uit de regio Rotterdam-Rijnmond, en zal steeds meer een startpunt zijn voor veel internetgebruikers. MediaTV.nl is een zelfstandige organisatie. Dit betekent dat wij inkomsten genereren uit advertenties en verkoop van beeldmateriaal aan kranten, persbureaus en tv-zenders. 

Gebruik van teksten en beeldmateriaal

Het gebruik van materiaal van Mediatv.nl op andere (web)sites of in andere media (in welke vorm dan ook), is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van de auteur of fotograaf. Zij zijn bereikbaar via de contactgegevens op contactpagina.

Het tonen c.q. linken van delen van de website (waaronder een link direct naar een foto of video) is dus ook niet toegestaan. Uitgangspunt moet zijn dat de layout van Mediatv.nl intact getoond wordt; en dat duidelijk is dat de inhoud van de Mediatv.nl website afkomstig is.

Het is uiteraard toegestaan om links te maken naar (complete artikelen op) de Mediatv.nl website. Het 'inline' tonen van Mediatv.nl (embedded in een andere web site) is mogelijk, maar ook pas na voorafgaande toestemming van de redactie.

De reporters van Mediatv.nl stellen op verzoek hun beeldmateriaal ook ter beschikking aan andere media. Neem voor de mogelijkheden en afwijkende tarieven even contact op met de redactie.

Tarieven
MediaTV.nl werkt voor diverse omroepen, dagbladen, weekbladen en of landelijke persbureau's. De beelden zijn na betaling beschikbaar voor gebruik op websites, in televisie uitzendingen, in kranten en in reclame. De tarieven voor het gebruik van onze beelden zijn;

Tekst:  € 35,00
Foto:   € 225,00
Video: € 750,00
Bovenstaande tarieven gelden, tenzij anders is overeengekomen. 

Wilt u weten welke tarieven beschikbaar zijn voor uw medium, neem dan contact met ons op via ons mailadres; redactie@mediatv.nl

Adverteren

Wilt u adverteren op MediaTV.nl? Dat kan, via commercie@mediatv.nl zijn de tarieven op te vragen.

Zelf foto's insturen?

MediaTV.nl ontvangt graag foto's van incidenten. Om te kunnen garanderen dat de fotoredactie ingestuurde foto's in behandeling neemt, dient u als fotograaf rekening te houden met een aantal gestelde voorwaarden.

De foto's kunnen gestuurd worden naar redactie@mediatv.nl . De foto's mogen aangeleverd worden in 3000pixels.  Verder hebben we nog een aantal kleine criteria in acht genomen waardoor plaatsing van uw ingestuurde items, snel en volledig kan worden ingevuld.

- Duidelijk het incident op de foto zetten.
- Naam fotograaf vermelden, indien niet gewenst graag vermelden.
- Plaatsnaam
- Tijd/datum
- Beschrijf in het kort wat er is gebeurd, stuur indien mogelijk het gehele persbericht dat wordt geleverd door de persvoorlichting. Foto: Marco Hoope

Indien er iets niet duidelijk is kunt u altijd contact opnemen.