Groot rechercheonderzoek na dodelijke steekpartij Corverstraat Rotterdam

Groot rechercheonderzoek na dodelijke steekpartij Corverstraat Rotterdam

Naar aanleiding van het steekincident op de Corverstraat in Rotterdam waarbij een 27-jarige man in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 mei om het leven is gekomen, is de politie een groot onderzoek gestart met 20 rechercheurs. De politie vraagt getuigen zich te melden. 

Rond 00.30 uur meldde een getuige dat er op de Corverstraat een gewonde man lag. Hulpdiensten waren er snel en de ambulancemedewerkers reanimeerden het slachtoffer op straat. Deze hulp mocht niet meer baten. De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Agenten sloten het gebied af voor onderzoek en troffen daarbij op de 1e Schansstraat de grijze Audi A6 aan waar het slachtoffer gebruik van maakte. 

De achtergrond van het steekincident ligt mogelijk in de relationele sfeer. Mensen spraken in eerste instantie over een schietpartij. Dit bleek na het onderzoek niet het geval. De verwondingen van de man wezen op een steekincident. Ook het sporenbeeld wees uit dat er geen schietpartij had plaatsgevonden. 

De politie onderzoekt het steekincident en sprak afgelopen nacht al met getuigen. Maar meer informatie is welkom. Heeft u rond middernacht iets opvallends gezien op de 1e Schansstraat of de Corverstraat? Of heeft u meer informatie over de achtergrond van dit incident? Meld dit bij de politie via 0900-8844.