UPDATE | Man door misdrijf om het leven gebracht in woning Kringdans Capelle a/d IJssel (video)

Hulpdiensten zijn 28 mei rond 17:00 uur gealarmeerd voor een reanimatie in een woning aan de Kringdans in Capelle aan den IJssel. De man bleek overleden te zijn. De omstandigheden bij het aantreffen van het lichaam zijn voor de politie reden om een groot onderzoek op te starten.

De politie is net als vrijdagavond ook op zaterdag een groot deel van de dag bezig geweest met onderzoek in- en om de woning. De forensische opsporing stond recht voor de woning opgesteld met een witte tent en deed onderzoek. Ook is een Team Grootschalig Opsporing (TGO) door de politie opgezet. Daarin werken 20 rechercheurs aan het onderzoek naar het overlijden van de 55-jarige Capellenaar. 

Uit dat onderzoek komt naar voren dat de man door een misdrijf om het leven gekomen is, dat meldt het AD Rotterdams Dagblad.

In een buurtonderzoek worden bewoners gevraagd of zij iets over het incident hebben meegekregen en eventueel meer informatie hebben. Ook getuigen worden opgeroepen zich melden bij de politie. De toedracht van het misdrijf in nog niet bekend.

c17BzZ.jpg

M9yXvP.jpg

M0zKCp.jpg

6ZakR9.jpg

86zh0d.jpg