Gewonden en aanhoudingen na mishandeling Gerrit Jan Mulderstraat Rotterdam

Gewonden en aanhoudingen na mishandeling Gerrit Jan Mulderstraat Rotterdam

Agenten hielden zondagochtend twee personen aan na een ruzie aan de Gerrit Jan Mulderstraat in Rotterdam. Bij de ruzie raakte twee personen gewond, van wie een door het inslaan van een ruit. De aanleiding voor de ruzie is nog onduidelijk. 

Rond 7.45 uur ontving de politie een melding dat er gestoken zou zijn aan de Gerrit Jan Mulderstraat. Toen agenten op onderzoek uit gingen, bleek dat drie gasten ruzie met elkaar hadden gehad. Twee van hen waren daarbij gewond geraakt, van wie er een een slagaderlijke bloeding had aan zijn arm. Vermoedelijk was de bloeding het gevolg van het inslaan van een ruit. De 33-jarige man uit Rotterdam is met spoed naar het ziekenhuis gebracht door de ambulancedienst. De andere man, 27 jaar uit Rotterdam, was lichtgewond en is voor nader onderzoek ook naar het ziekenhuis vervoerd. De agenten hielden op straat uiteindelijk een 33-jarige man uit Rotterdam aan ter zake mishandeling. 

Een 27-jarige man uit Rotterdam die zich met het werk van de agenten begon te bemoeien en zijn ID niet wilde laten zien, is ook meegenomen naar het bureau. Wat de aanleiding is geweest van de ruzie is onduidelijk. 

De politie stelt een nader onderzoek in wat er precies gebeurd is.