Gewonde bij steekpartij op Giessenweg

Gewonde bij steekpartij op Giessenweg

De politie van de eenheid Rotterdam heeft woensdag omstreeks 17.15 uur op een afrit van de snelweg A20 in Nieuwerkerk aan den IJssel twee mannen van 24 en 22 jaar uit respectievelijk Zeist en Vianen aangehouden. Een half uur voor de aanhouding zouden de twee betrokken zijn geweest bij een steekincident bij een bedrijfspand aan de Giessenweg in Rotterdam.

Daarbij raakte een 36-jarige man uit Bergschenhoek lichtgewond. Omstreeks 16.45 uur kwam bij de politie de melding van een steekincident binnen, waarbij snel duidelijk werd dat een of meer verdachten in een auto de snelweg richting Gouda opreden. Op deze snelweg stond op dat moment een file, zodat de politie de auto al snel in het oog kreeg en de inzittenden veilig kon aanhouden. Het slachtoffer raakte bij het steekincident lichtgewond en is aanspreekbaar vervoerd naar een ziekenhuis overgebracht.

Wat er precies gebeurd is wordt  onderzoek. Mogelijk ging aan het incident een ruzie vooraf. Wat de relatie is tussen het slachtoffer en de verdachten is ook nog onduidelijk. Een van de aangehouden inzittenden van de auto bleek lichtgewond te zijn. Hoe hij aan deze verwonding is gekomen, is nog onduidelijk. Deze verdachte is voor behandeling van zijn verwonding naar een ziekenhuis gebracht.  De politie heeft de zaak in onderzoek en de verdachten en het slachtoffer worden gehoord door de politie.