Gewonde bij overval op belwinkel Professor Kamerlingh Onneslaan Schiedam (video)

Gewonde bij overval op belwinkel Professor Kamerlingh Onneslaan Schiedam (video)

Bij een overval op een belwinkel aan de Professor Kamerlingh Onneslaan in Schiedam is op 16 maart een 20-jarig personeelslid uit Schiedam gestoken. Hij liep een oppervlakkige wond aan zijn rug op en is naar het ziekenhuis vervoerd. Agenten die ten tijde van de overval op het nabijgelegen Edisonplein surveilleerden, wisten de binnen de kortste keren drie mannen aan te houden. Het gaat om twee 18-jarige Schiedammers en een 20-jarige man uit Amsterdam.

Kort na de overval zagen de agenten drie mannen uit de richting van de Professor Kamerlingh Onneslaan rennen. De mannen hadden mutsen op capuchons op, ze leken zich wat te willen vermommen. Het was voor de agenten voldoende aanleiding om de mannen aan te spreken. Op de Voltastraat werden de drie staande gehouden. Tijdens dit gesprek kwam over de portofoon het nieuws dat even daarvoor een overval was gepleegd op de Professor Kamerlingh Onneslaan en dat dat de mannen voldeden aan het signalement van de overvallers.

Het was de agenten al helemaal duidelijk dat ze de juiste mannen staande hadden, zeker toen één van hen goederen bij zich droeg die bij de overval waren buitgemaakt. De mannen zitten vast.