Gewonde bij bizarre schietpartij Rijtuigweg Rotterdam (video)

Donderdagavond is een man gewond geraakt bij een bizarre schietpartij op de Rijtuigweg Rotterdam. Op straat liggen tientallen kogelhulzen en in heel de wijk worden sporen veiliggesteld.

Omstreeks 22:00 uur kregen de hulpdiensten een melding van een schietpartij in de Rijtuigweg Rotterdam. Een man raakte gewond bij de schietpartij en is gevlucht via de Locomotiefstraat richting de Vuurplaat. Hier hebben ooggetuigen het slachtoffer een vuurwapen weg zien gooien onder een auto, waarna de man een stuk verderop in de straat in elkaar is gezakt.

Hier hebben de hulpdiensten de man aangetroffen en op straat kort behandeld aan zijn verwondingen, waarna hij met spoed per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis.

Alle drie de straten werden afgezet voor uitgebreid sporenonderzoek door onder andere een speurhond en de forensische opsporing. Op de Vuurplaat werd een vuurwapen aangetroffen onder een geparkeerde auto, in meerdere straten ligt bloed en op de Rijtuigweg liggen tientallen kogelhulzen.

Op de Louis Pregerkade (verlengde van de Rijtuigweg) werd een personenauto gevonden met bloedsporen in de auto. De auto is door een takelwagen van de politie in beslag genomen voor verder onderzoek. Of er meer gewonden zijn gevallen bij de schietpartij is nog onbekend. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

FA5Ryz.jpg

lF67sf.jpg

Wm7ank.jpg

ld6xcR.jpg

n7dcDQ.jpg

aimNmb.jpg

au4lzs.jpg

1JZOiq.jpg

hTRNDV.jpg

yHFhLT.jpg

IIokMv.jpg

wBP6vd.jpg

dURcE5.jpg

Io1OVu.jpg

Lxxcj2.jpg

dGtocb.jpg