Getuigen gezocht van mishandeling aan Westeinde Maassluis

Getuigen gezocht van mishandeling aan Westeinde Maassluis

De politie zoekt getuigen van de mishandeling van een winkelmedewerker op 15 mei in Maassluis. Rond 19.45 uur liepen vier jongeren een drogist aan het Westeinde binnen en ze werden meteen lastig. Ze aten een ijsje, wat in de winkel niet is toegestaan. Ook begonnen het personeel lastig te vallen en met parfum te spuiten. De personeelsleden vroegen de jongeren meermalen de winkel te verlaten, wat ze niet deden. 

Toen ze naar meer dan vijf keer vragen nog niet weggingen, was een van de personeelsleden het beu. Hij duwde een van de jongens de winkel uit, maar dat pikten de andere drie niet. Ze liepen van achter op het personeelslid en sloegen hem op zijn hoofd. De werknemer liet de lastpak los en kreeg van een ander een vuistslag tegen zij neus. De vier maakten zich daarna uit de voeten. Het slachtoffer bleef met de nodige blauwe plekken en kneuzingen achter, hij moest naar het ziekenhuis voor behandeling. 

De vier jongens waren allen lichtgetint en vermoedelijk tussen den 16 en 19 jaar oud. Wie de mishandeling heeft gezien wordt gevraagd te bellen naar de politie in Rotterdam en te vragen naar Rijnmond-Noord.