Getuigen gezocht na overval op snackbar Marjoleinstraat Rotterdam

Getuigen gezocht na overval op snackbar Marjoleinstraat Rotterdam

Dinsdagavond 17 maart rond 19:00 uur, hebben twee onbekende mannen geprobeerd een snackbar te overvallen aan de Marjoleinstraat in Rotterdam. Zonder buit vluchtten de mannen weg. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. Als de eigenaar van de snackbar in de keuken staat komt een onbekende man binnen. 

Onder bedreiging van een vuurwapen vraagt de man om geld. Als de eigenaar zijn vrouw waarschuwt, die boven in de zaak is, vlucht de man de snackbar uit. De eigenaar loopt achter de man aan en buiten ziet hij nog een tweede man wegrennen. De mannen zijn, zonder buit, weggerend in de richting van de Aarnoudstraat. Van de man die in de snackbar is geweest is het volgende signalement bekend: 

Donker getinte huidskleur met een normaal postuur en ongeveer 1.70 meter lang. Hij is tussen de 16 en 20 jaar oud, had een pet op en droeg een rode jas met capuchon. Van de tweede dader is bekend dat hij een grijs joggingpak droeg. 

De politie zoekt getuigen. Heeft u informatie, neemt u dan contact op met de politie Eenheid Rotterdam via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.