Ernstig gewonden bij vechtpartij centrum Rotterdam

Ernstig gewonden bij vechtpartij centrum Rotterdam

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een vechtpartij waarbij twee mannen ernstig gewond raakten. Vrijdagavond rond half twaalf kreeg de politie een melding van een mishandeling op het Schouwburgplein in Rotterdam.

Gealarmeerde agenten gingen direct naar de genoemde locatie. Aanrijdend hoorden de agenten dat er een vechtpartij was geweest waarbij twee personen gewond waren geraakt. Op het moment dat zij arriveerden troffen de agenten inderdaad twee mannen aan die ernstig gewond waren. De slachtoffers, Rotterdammers van 21 en 23 jaar oud, zijn direct naar een ziekenhuis gebracht.

Getuigen gaven aan dat er meerdere personen waren die onenigheid kregen. Dit mondde uit in een ruzie waarbij een steekwapen gebruikt is. Ooggetuigen gaven een signalement door, waarna de politie direct een grootschalig onderzoek opstartte. Hierbij werden onder andere messen en een vuurwapen aangetroffen. Verder onderzoek naar de daders heeft nog niet geleid tot aanhoudingen.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met personen die vrijdagavond getuigen geweest zijn van de vechtpartij. Heeft u informatie over dit incident of weet u wie de daders zijn? Neemt u dan contact op met de recherche van het district Centrum via 0900-8844. U kunt uw informatie ook anoniem delen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.