Dronken automobilist richt ravage aan op Weissenbruchlaan Rotterdam

Een beschonken automobilist heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een ravage aangericht nadat hij crashte op de Weissenbruchlaan in Rotterdam-Hillegersberg. De bestuurder reed rond 02:45 uur met twee andere inzittenden over de Straatweg: in het bochtje naar de Weissenbruchlaan ging het mis toen de jonge bestuurder de macht over het stuur verloor.

De bestuurder klapte in het bochtje tegen de stoeprand, botste op volle snelheid op een geparkeerde auto en sloeg vervolgens over de kop. Hulpdiensten kwamen met groot materieel ter plaatse om de inzittenden uit de auto te bevrijden, bij aankomst waren zij reeds uit het voertuig. De drie inzittenden zijn door ambulancepersoneel nagekeken, wonder boven wonder kwamen zij er zonder verwondingen vanaf.

Agenten hielden de bestuurder ter plekke aan, hij bleek net als zijn passagiers onder invloed te zijn van alcohol. Naast de auto troffen agenten een fles sterke drank aan. Een berger heeft het voertuig waarin de jongens reden afgesleept, deze raakte total-loss. De eigenaar van de geramde Mercedes heeft niet lang plezier kunnen hebben van zijn nieuwe auto, deze had hij nog géén week in bezit.

 

scdFh3.jpeg

GHrqAO.jpeg

7NeuQy.jpeg

LlPQSD.JPG

DLXZcc.JPG

kaUwa6.jpeg

GdUkpi.jpeg

J6ZrQF.jpeg