Drie mannen overvallen woning Tromsodreef Rotterdam

Drie mannen overvallen woning Tromsodreef Rotterdam

Drie mannen hebben donderdagavond een woning aan de Tromsodreef in Rotterdam-Oosterflank overvallen. Het drietal was rond 23:30 uur aanwezig in de woning voor een gesprek waar op dat moment de 28-jarige bewoner en een 44-jarig familielid aanwezig was. Tijdens een gesprek met het 44-jarige familielid werd opeens een vuurwapen getoond en werd er geld geëist. 

De bewoner die op het moment van het gesprek de woonkamer binnenkwam en zag wat er gebeurde greep direct in. Zowel het 44-jarige familielid als het drietal ontvluchtte vervolgens de woning. In de omgeving werd gezocht naar de daders, deze werden niet meer aangetroffen. De 44-jarige man uit Den Haag raakte gewond nadat een vuurwapen in zijn mond werd gedrukt en zijn neus werd gebroken. De politie onderzoekt de zaak en houdt rekening met een afpersing.

De wijk Oosterflank is de afgelopen maanden vaker het doelwit geweest van overvallers, op 27 oktober 2017 werd een snackbar in de buurt overvallen en op 1 december 2017 werd supermarkt Coöp overvallen.