Doodgestoken vrouw aangetroffen in woning Lange Hilleweg Rotterdam nadat verdachte zich meldt (video)

Op de Lange Hilleweg in Rotterdam is dinsdagavond na de melding van een steekpartij een overleden vrouw aangetroffen in een woning. De verdachte, een 32-jarige man, meldde zich kort daarvoor op het politiebureau en liet de hulpdiensten naar de woning uitrukken.

Even na 23:30 uur meldde de verdachte zich op bureau Doelwater in Rotterdam-Centrum. Hij is direct aangehouden. Hulpdiensten, waaronder het mobiel medisch team, rukten uit naar de woning op de Lange Hilleweg nadat de verdachte aangaf dat hij zijn vriendin had neergestoken. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het 30-jarige slachtoffer reeds overleden te zijn.

De forensische opsporing heeft urenlang onderzoek verricht in- en rondom de woning. Het dodelijke steekincident is het derde in de Rotterdamse regio in zeven dagen tijd. Exact een week geleden werd een man op de Zoutziedersstraat in Rotterdam doodgestoken. Afgelopen dinsdag kwam eveneens een vrouw om het leven nadat zij werd neergestoken op de Schoolstraat in Abbenbroek. De verdachte probeerde zichzelf vervolgens van het leven te beroven door van een viaduct te springen.

3SGIpM.jpg

s4dHMh.jpg

aZYpDX.jpg

cIqTxr.jpg

7ajadS.jpg

cgo1BF.jpg

OdZC4S.jpg

OeKxFj.jpg

0xNOlp.jpg

WPqfGJ.jpg