Donderdag in Bureau Rijnmond op TV Rijnmond

Donderdag in Bureau Rijnmond op TV Rijnmond

In het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond laten politie en justitie donderdag beelden zien van verschillende misdrijven. In de zesde aflevering aandacht voor een dodelijke schietpartij in Rotterdam en de vermissing van de 25-jarige Yasmeen. Bij de schietpartij in de Dumasstraat kwam begin deze maand een 24-jarige Rotterdammer om het leven. Er werd gelijk een verdachte aangehouden, maar deze bleek later niets met de zaak te maken te hebben.


Ook de vermissing van de 25-jarige Yasmeen uit Rotterdam wordt behandeld in Bureau Rijnmond. De vrouw van Pakistaans-Nederlandse afkomst wordt al bijna drie weken vermist. De politie heeft geflyerd in de De Quackstraat in Rotterdam-Charlois.


Overige zaken

Naast deze zaken is er ook aandacht voor een mishandeling in een restaurant in het centrum van Rotterdam en inbraken in woningen aan het Weena, de Rochussenstraat en de Mahatma Gandhistraat in Rotterdam. En bent u bij een inbraak een camera kwijtgeraakt? Donderdag worden twee camera’s en een lens getoond die wellicht van u zijn.

Bureau Rijnmond’ is donderdagmiddag rond half zes te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.