Dode na schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel (video)

Dode na schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel (video)

Dinsdagavond even na negen uur zijn de hulpdiensten met spoed naar de Wiekslag in Capelle aan IJssel gegaan. Buurtbewoners hadden 112 gebeld met de melding dat zij schoten in de omgeving hadden gehoord. Bij aankomst troffen de hulpdiensten de gewonde persoon aan.

Ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team zijn direct begonnen met het verlenen van hulp aan het slachtoffer. Het slachtoffer is echter ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

De politie is een onderzoek gestart naar wat er aan de Wiekslag is gebeurd. Er is in ieder geval schade gevonden aan een geparkeerd staande auto op de plek waar het slachtoffer is aangetroffen.

Identiteit
De politie denkt vrijwel zeker te weten om wie het gaat, maar de officiele identificatie door de familie moet nog plaatsvinden. De politie is meteen een grootschalig onderzoek gestart. Er werken twintig rechercheurs aan de zaak.

[Update 6-1-2017]
Het slachtoffer is een 47-jarige Pool. Dat heeft de politie bekend gemaakt. Onderzoek heeft ertoe geleid, dat vandaag drie verdachten zijn aangehouden. Het gaat om mannen van 33-, 39- en 46 jaar, afkomstig uit Rotterdam.