Dode na schietpartij Boomgaardstraat Schiedam (video)

Dode na schietpartij Boomgaardstraat Schiedam (video)

Bij een schietpartij in Schiedam is zaterdagvond een dodelijk slachtoffer gevallen, het gaat om een man. Het slachtoffer werd rond 19:30 uur aangetroffen in een woning aan de Boomgaardstraat.

Het slachtoffer had onder andere in het hoofd diversen schotwonden. Hulpverleners hebben nog geprobeerd de man te reanimeren maar de hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke.

Wie de dader(s) zijn en waarom er geschoten is wordt momenteel nog onderzocht. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht. De forensische opsporing heeft onderzoek op het plaats delict gedaan. Dit jaar zijn zo'n 19 mensen door geweld om het leven gekomen in de regio Rijnmond. 

Update: De politie heeft de hele nacht forensisch onderzoek gedaan op de plaats van de schietpartij. Hierbij zijn ondermeer sporen gevonden die kunnen duiden dat er bij de schietpartij nog iemand gewond is geraakt. Verder is er in de straat een scherp patroon aangetroffen, ook dit is meegenomen in het verdere onderzoek naar de schietpartij