Dode bij woningbrand Graaf Adolf van Nassaustraat Rotterdam (video)

Woensdagavond kort voor 18:00 uur is brand uitgebroken in een woning aan de Graaf Adolf van Nassaustraat in Rotterdam. De brand was zeer hevig waardoor er werd opgeschaald naar zeer grote brand. Bij de brand is een persoon overleden.

De brandweer heeft een man uit het huis gered, echter was het slachtoffer al overleden. Het vuur is was alle kanten uitslaand wat voor veel rookontwikkeling zorgde in de omgeving van het Kleiwegkwartier. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, onderzoek zal daar meer duidelijkheid in moeten geven. De brandweer zette veel materieel in om andere panden te behouden van de brand. Dit kon rookoverlast veroorzaken, verzocht werd om ramen en deuren te sluiten en ventilatie tijdelijk uit te schakelen.

Vijf woningen zijn ontruimd door de hulpverleners, 14 bewoners daarvan zijn in de buurt opgevangen. Zij zullen de nacht elders moeten doorbrengen. Een drone werd de lucht in gestuurd om de vuurhaarden van bovenaf beter in kaart te brengen. Het omgekomen slachtoffer van de getroffen woning is de 87-jarige bewoner.

Y7pAWq.jpg

GQoS4I.jpg

ZUPoed.jpg

H6qnr6.jpg

t4pdel.jpg

JZp2Sy.jpg

bUNf9z.jpg

zdnKTZ.jpg

OTeE2G.jpg

5Viyvf.jpg

tSOSr9.jpg

1fMpGK.jpg

eiW5ro.jpg

UGZav1.jpg

Up4M5r.jpg