Dode bij steekpartij Corverstraat Rotterdam (video)

Dode bij steekpartij Corverstraat Rotterdam (video)

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een steekpartij plaatsgevonden aan de Corverstraat in Rotterdam-Bospolder. Hierbij is een 27-jarige man om het leven gekomen. Hulpdiensten startten meteen een reanimatie op het slachtoffer en werden daarbij geassisteerd door het Mobiel Medisch Team (MMT). Verdere hulp mocht niet meer baten. De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Aan de 1e Schansstraat werd niet veel later een grijze Audi A6 met draaiende motor van het slachtoffer aangetroffen. Vermoedelijk is de man vanaf de auto naar de Corverstraat gelopen en daar in elkaar gezakt.

Onderzoek
Mensen spraken in eerste instantie over een schietpartij. Dit bleek na het onderzoek niet het geval. De verwondingen van de man wezen op een steekincident. Ook het sporenbeeld wees uit dat er geen schietpartij had plaatsgevonden. De achtergrond van het steekincident ligt mogelijk in de relationele sfeer. De politie is een groot onderzoek gestart met 20 rechercheurs.

Getuigenoproep
De politie onderzoekt het steekincident en sprak afgelopen nacht al met getuigen. Maar meer informatie is welkom. Heeft u rond middernacht iets opvallends gezien op de 1e Schansstraat of de Corverstraat? Of heeft u meer informatie over de achtergrond van dit incident? Meld dit bij de politie via 0900-8844.