Dierenambulance Rotterdam blij met sponsoring

Dierenambulance Rotterdam blij met sponsoring

De Vereniging Dierenambulance Rotterdam was al enige tijd op zoek naar flyers om meer naamsbekendheid te krijgen en om nieuwe leden te werven. Omdat de DAR geen subsidie krijgt van de rijksoverheid is men afhankelijk van lidmaatschapsgeld, legaten, testamenten en giften. 

Het laten maken van flyers is dan ook een aardige uitgifte voor deze vereniging. De DAR was dan ook blij verrast dat drukkerij Flyersonline de fraaie flyers wilde sponsoren. Het zou dus zomaar kunnen dat u de vrijwillers van de DAR binnenkort tegenkomt met hun flyers. Wilt u hier niet op wachten en wil u meer weten over het werk van de DAR of de mogelijkheden om hun te steunen kijk dan even op hun site.


Dierenambulance Rotterdam | Hulp aan gewonde (huis-)dieren in nood

Op de vernieuwde website van DAR - Dierenambulance Rotterdam vindt u o.a. alle benodigde informatie omtrent: Melding maken van een noodgeval Ons werkgebied Aanmelden als lid Aanmelden voor het crematie spaarfonds Sponsoren van onze organisatie Huisdieren EHBO Informatie over het bestuur & het team van vrijwilligers ANBI-informatie Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of via bovenstaand e-mailadres.