Day after: Zeer grote woning brand, man overleden Graaf Adolf van Nassaustraat Rotterdam

De schade aan de woning, waarbij gisterenavond bij een felle uitslaande brand aan de Graaf Adolf van Nassaustraat in Rotterdam-Hillegersberg een man om het leven kwam, is bij daglicht goed te zien. 

Rond 18:00 ontstond er brand in de woning. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al aan alle kanten uit de woning. Hierdoor is er opgeschaald naar het sein zeer grote brand. Rond 00:30 kon het sein brandmeester gegeven worden. Door de brand zijn 5 woningen, waar 14 personen aanwezig waren, ontruimd. 

Een dag eerder was de brandweer ook al gealarmeerd voor een brand bij hetzelfde adres. Toen bleek het om een brandlucht te gaan. Echter werd er niks aangetroffen. Wel heeft de brandweer toen nog rookmelders opgehangen. Een dag later stond het pand volledig in lichterlaaie. 

Day after:

Bij daglicht is de schade aan het pand goed te zien. Het dak is volledig ingestort en de muren zijn zwart geblakerd. De straat van het brandadres is afgezet door de politie met zwarte schermen. Gedurende de dag heeft de forensische opsporing van de politie en de brandweer samen met team brandonderzoek en de recherche onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. In de omgeving is de geur van brand nog goed te ruiken. De 87-jarige bewoner kwam tijdens de brand om het leven.

qH7Vf8.jpg

N7xlBF.jpg

TGmwgH.jpg

jnY7TH.jpg

Hz0PtE.jpg