Contact

Tips?
Naast de informatie vanuit de hulpdiensten is MediaTV ook afhankelijk van u. Met uw nieuwstip kunnen wij u en anderen van het laatse nieuws voorzien. Ziet u bijvoorbeeld ergens veel politie? Agenten met kogelwerende vesten of andere verdachte en/of bijzondere situaties? Neem dan via onderstaande mogelijkheden contact met ons op.
U kunt ons een direct message sturen via twitter, de chat van facebook of instagram.

Wilt u er zeker van zijn dat wij uw tip zien en dat wij snel reageren? WhatsApp ons dan op 0617172533(Let op; dit is geen nummer om te bellen.)

Contact
De redactie kunt u ook bereiken via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aankoop beelden
Via de pagina "over ons" komt u meer over ons te weten. Onze beelden zijn ook beschikbaar voor uw medium. Voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via het eerder genoemde WhatsApp-nummer of ons e-mailadres.

Our pictures and video are available for your media. Please contact us for any inquiries via Whatsapp (+31 6 17172533) or e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).