Capels duo vast na dodelijke schietpartij Herenstraat Den Haag

Capels duo vast na dodelijke schietpartij Herenstraat Den Haag

Politieagenten hielden dinsdag 18 augustus om 05.00 uur in Capelle aan den IJssel twee mannen (49 en 46) aan. De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij het schietincident in de Herenstraat in Den Haag. Een team grootschalige opsporing (TGO), doet onderzoek naar het schietincident. Eerder hield de recherche al een 40-jarige vrouw aan. 

Agenten kregen zaterdag 11 juli om 04.30 uur een melding dat bij een schietincident in de Herenstraat twee personen gewond op straat zouden liggen. Een van die personen, een 31-jarige Hagenaar, kwam bij dit schietincident om het leven. Een 34-jarige Hagenaar werd naar een ziekenhuis vervoerd. 

TGO

Onmiddellijk werd een team grootschalige opsporing (TGO) opgeroepen die, onder leiding van een officier van justitie, een onderzoek startte. Uit het onderzoek kwam de identiteit van de nu aangehouden mannen naar voren. Dinsdag 14 juli hielden agenten in dit onderzoek een 40-jarige vrouw aan. Deze vrouw zit nog vast. 

Getuigenoproep

Het TGO team is nog steeds op zoek naar informatie. Bent u getuige geweest van dit schietincident of heeft u informatie die de politie kan helpen? Neemt u dan contact op met het rechercheteam via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.