Café ontruimd na schietpartij, zwaargewonde bij ziekenhuis afgezet Wolphaertsbocht Rotterdam (video)

Op de Wolphaertsbocht is een man zwaargewond geraakt bij een schietpartij. De schietpartij volgde uit een ruzie die ontstond bij een feest in een café. De politie heeft alle bezoekers van het café gefouilleerd. De gewonde is bij het Ikaziaziekenhuis afgezet.

Rond 3:40 uur werd de politie gealarmeerd nadat meerdere schoten werden gelost. Dat gebeurde ter hoogte van de Boergoensestraat, waar de politie meerdere hulzen aantrof. Vier mannen die zich in die omgeving bevonden, zijn door de politie aangehouden. Hun rol wordt onderzocht.

De politie heeft alle bezoekers van het café, waar naar schatting zo'n 100-150 bezoekers aanwezig waren, gefouilleerd. Hierbij ontstonden enkele opstootjes waarbij de politie in een enkel geval geweld moest inzetten om personen van de locatie te verdrijven. Een groot deel van de bezoekers werkte zonder tegenslag mee en mocht vervolgens hun weg vervolgen.

Bij het Ikaziaziekenhuis werd later in de nacht een zwaargewond slachtoffer afgezet. Hij is eveneens door de politie aangehouden. De politie heeft onderzoek gedaan bij een auto die voor het ziekenhuis staat, waarbij ook een persoon gefouilleerd is.

De politie verricht onderzoek naar de schietpartij en de toedracht daarvan. In het café waar het feest plaatsvond, werd op 19 maart jongstleden ook geschoten

ooAPfJ.jpg

Up6CSH.jpg

VOF7tR.jpg

5JqErF.jpg

Rj8z2S.jpg

lUbXBV.jpg

UawmaR.jpg

r15wSp.jpg