Bloemen op plek liquidatie Cevat Bozdag : "Hij was altijd even vriendelijk"

Op het voetpad aan de Clazina Kouwenbergzoom in Rotterdam worden bloemen neergelegd op de plek waar vrijdagavond de 58-jarige Cevat Bozdag werd geliquideerd. Het slachtoffer liet zijn hond uit zoals hij dagelijks deed, omstreeks 22:15 uur werd hij onder vuur genomen met een automatisch wapen: hij overleed ter plekke.

De politie is na de liquidatie een groot onderzoek gestart. Op de nabij gelegen Akkerwinde in Capelle a/d IJssel werd een brandend voertuig aangetroffen, deze is vermoedelijk als vluchtauto gebruikt. Daags na de fatale schietpartij worden bossen bloemen gelegd op het voetpad, de plek waar Cevat overleed. Volgens buurtbewoners was de man geen onopvallende verschijning in de wijk:  "het was een forse man met een grote rottweiler, maar hij was altijd even vriendelijk" aldus een buurtbewoner.

Wat de aanleiding is geweest van de liquidatie wordt momenteel onderzocht door de politie, ook onderzoekt de politie een verband met de liquidatie van de 25-jarige Ibrahim Azaim. Hij kwam op zondagavond 10 mei om het leven toen hij met een automatisch wapen onder vuur werd genomen op de Bergselaan. Zowel Cevat Bozdag als Ibrahim Azaim waren bekend in het criminele circuit.

 Lees ook : Man doodgeschoten tijdens uitlaten hond Clazina Kouwenbergzoom Rotterdam

Lees ook : 25-jarige man overleden na schietpartij Bergselaan Rotterdam (Video)

xp2rhS.jpeg

2Sp65n.jpeg

tjAzgS.jpeg

xooV4c.jpeg