Bikers mishandelen Rotterdammer op N218 richting Brielle

Bikers mishandelen Rotterdammer op N218 richting Brielle

Motorrijders mishandelden zondagavond 9 oktober een 31-jarige Rotterdammer op de N218 richting Brielle. De man liep meerdere verwondingen op. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Zondagavond reed de 31-jarige bestuurder van zijn werk naar huis. Hij reed op de N15 richting Rotterdam waar t.h.v. de Suurhoffbrug een omleiding was ingesteld vanwege wegwerkzaamheden. Hij volgde de aanwijzingen de N218 op en zag toen een groep motorrijders  van rechts aankomen. Een van hen blokkeerde hem zonder reden de weg. Het slachtoffer stuurde om deze man heen, maar kreeg vervolgens te maken met een tweede motorrijder. Deze man reed zelfs tegen zijn auto aan.

Het slachtoffer kon geen kant op toen een groep motorrijders op de weg ging staan. Hij stapte uit en vroeg wat er aan de hand was. Het antwoord kwam onverwacht: zonder aanleiding kreeg hij een klap tegen zijn achterhoofd. Hij werd vervolgens bedreigd en kreeg meerdere trappen en klappen op zijn hoofd en bovenlichaam.

Plots stopte de mishandeling. De man zag kans om in zijn auto te gaan zitten en deed de deuren op slot. Daar belde hij de politie. De politie zoekt getuigen.