Bekerwinnaar Feyenoord gehuldigd op het stadhuis Coolsingel Rotterdam (video)

Bekerwinnaar Feyenoord gehuldigd op het stadhuis Coolsingel Rotterdam (video)

Na de bekerwinst zijn de spelers van Feyenoord maandagochtend gehuldigd op het stadhuis van Rotterdam. Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft de spelers ontvangen en gefeliciteerd met de overwinning. Gisteren won Feyenoord de KNVB-beker in de finale tegen FC Utrecht. Een link naar dat artikel vindt U hier.

Balkonscene
Na de besloten ontvangst door de burgemeester in de burgerzaal ging het team naar het balkon van het stadhuis om het feest te vieren met de fans. Duizenden fans hadden zich verzameld op de Coolsingel en het Stadhuisplein in Rotterdam. Na acht jaar was er eindelijk weer een balkonscène.

Afzetting
Vanwege de huldiging was de Coolsingel volledig afgesloten voor het verkeer. Ook reed het openbaar vervoer met een omleiding.

De politie is zeer tevreden over het feest van Feyenoord op de Coolsingel. Een man werd aangehouden tijdens de huldiging voor openbare dronkenschap. Op het Rodezand twee aanhoudingen wegens het afsteken en gooien van vuurwerk. Op de Aert van Nesstraat volgde nog twee arrestaties vanwege uitingen van discriminatie. Al met al kijkt de politie terug op een prima verlopen regeling. Een mooi feest voor iedereen die de stad Rotterdam en Feyenoord een warm hart toedragen.