UPDATE | 14-jarige aangehouden voor neersteken automobilist Dreef Rotterdam (video)

Op de Dreef in Rotterdam is een 28-jarige automobilist na onenigheid met een groep jongeren in zijn zij gestoken. De Poolse man raakte zwaargewond, liet zijn auto achter en sloeg op de vlucht voor zijn belager(s).

Het slachtoffer werd op de Lede door ambulancepersoneel behandeld. Ook het Mobiel Medisch Team kwam met de traumahelikopter ter plaatse en verleende eerste hulp. De man, die bij bewustzijn was, is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De MMT-arts is met de ambulance meegereden.

Op de Dreef zijn twee plaats delicten (PD) gemaakt. Bij de eerste PD, op de hoek van de Dreef en de Groene Hilledijk, ligt een aantal voorwerpen. De politie onderzoek deze en bekijkt of er een verband is met de steekpartij. De tweede PD is ter hoogte van een tabakshop. Daar zit een bloedvlek tegen de muur en op de grond.

De politie verricht onderzoek en spreekt met getuigen. Getuigen die de politie nog niet gesproken heeft worden verzocht zich te melden. Ook wordt opgeroepen om uit te kijken naar een groep jongeren. 

UPDATE 23/02/2023 | De politie meldt een 14-jarige jongen aangehouden te hebben voor het neersteken van de automobilist.

Lede Rotterdam:

8TOgTA.jpg

FaL6x7.jpg

XqtOlK.jpg

sryoLE.jpg

Dreef Rotterdam:

OpPu1k.jpg

Dz5jkj.jpg

ppL8cP.jpg

MGa307.jpg

Valkeniersweide Rotterdam:

mlSbto.jpg