Autodiefstal in Maassluis eindigt in ongeval en aanhouding in Maasdijk

Vrijdagavond heeft een vrouw met verward gedrag aan de Stationsweg in Maassluis een auto gestolen en is na een ongeval in Maasdijk aangehouden.

De eigenaar van het voertuig had de contactsleutels in het voertuig laten zitten waarna de vrouw haar kans greep, in het voertuig stapte en hiermee weg reed. Toen de eigenaar erachter kwam heeft deze direct de politie gealarmeerd. De politie zag korte tijd later het voertuig rijden en reed er achteraan.

De vrouw weigerde te stoppen en reed met hoge snelheid richting Maasdijk. Op de Maasdijk bij een rotonde richting industrieterrein Honderdland reed de vrouw rechtdoor over de rotonde, raakte hierbij een verkeersbord, reed door het struikgewas en kwam aan de overkant van de rotonde tegen een vangrail tot stilstand.

De vrouw stapte uit het voertuig en vluchtte in de richting van het Nollaantje in Maasdijk. Meerdere politievoertuigen hebben in de omgeving naar de vrouw gezocht. De vrouw werd uiteindelijk gevonden en direct aangehouden.

De gemeente is op de hoogte gebracht van de ontstane schade aan de rotonde en de bijkomende resten van het ongeval op het wegdek. Nadat het wegdek is gereinigd werd de weg weer vrijgegeven.

8m1vFi.jpg

DExzfS.jpg

kixywO.jpg

bV0C20.jpg

nuRvR7.jpg