Auto tegen boom

Auto tegen boom

Zondagmiddag is een auto tegen een boom gereden na een mogelijke straatrace aan de George Stephensonweg in Vlaardingen. Over de exacte toedracht van het ongeval is nog onduidelijkheid, er zijn twee verschillende verhalen.

Het ene verhaal meldt dat het om een lekke band gaat, waarna de auto tegen de boom knalde. Door de botsing raakte een persoon gewond. De bestuurder van een andere auto vond het beste de gewonde zelf naar het ziekenhuis te brengen.

Het andere verhaal gaat over een straatrace tussen twee auto's, waarbij de voorste auto tegen de boom knalde, en de achterste auto er daarna vandoor ging. Door een achtervolging van getuigen zou de bestuurder van de vluchtende auto besloten hebben terug te keren naar de ongevallocatie.

Daar werd de gewonde behandeld door het ambulancepersoneel. Welke van deze mogelijke oorzaken de echte is, is nog onduidelijk. Wat wel zeker is, is dat de auto tegen een boom stond, en er 1 persoon gewond overgebracht is naar het ziekenhuis. Een takelwagen heeft de auto meegenomen.