Agenten gewond bij aanhouding inbreker Zevenoord Rotterdam

Agenten gewond bij aanhouding inbreker Zevenoord Rotterdam

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 32-jarige man aangehouden na een inbraak in een kelderbox op de Zevenoord in Rotterdam. Surveillerende agenten werden aangesproken door een alerte getuige die zag dat er werd ingebroken in een kelderbox. 

Op het moment dat de agenten bij de kelderbox aankwamen hoorden zij dat de deur van de kelderbox werd dichtgegooid en er mogelijk iemand binnen zat. Toen de deur door de agenten werd opengetrapt konden zij een verdachte uit de berging trekken, deze ging direct vol in verzet.

Na een worsteling en de inzet van een politiehond kon de verdachte geboeid worden om vervoerd te worden naar het politiebureau, aldaar is hij behandeld aan de bijtwonden van de politiehond. 

Omdat de betrokken agenten ook verwondingen hadden aan handen, vingers en ellebogen zijn zij behandeld door een arts. De aanhouding heeft uiteindelijk veel impact gehad op de agenten omdat zij in aanraking waren geweest met het bloed van de verdachte, dit bleek uiteindelijk geen nadelige gevolgen te hebben.